Всичко, което трябва да знаете за персонализираното опаковане на вашите карти

Играта на карти играе кутии за карти на едро от векове. Милиони хора му се радват. Игрите за карти станаха цифрови. Въпреки това, старомодното удоволствие от играта с истински карти все още е там. Що се отнася до традиционните карти, невъзможно е да се пренебрегнат персонализирани пакети с карти, тъй като те помагат за популяризирането и адекватното представяне на картите. Ето няколко основни елемента от персонализирани кутии за карти за игра на едро :

Различни материали:

Персонализираните опаковки за карти се  B2B имейл списък предлагат в широка гама от материали. Можете да избирате от велпапе и крафт картон, наред с други. Последният не се продава в традиционните кутии.

кутии за карти за игра на едро

Какъвто и дизайн да харесвате:

B2B имейл списък

Персонализираните кутии ви позволяват да mga pautang sa maliit na negosyo sa arkansas  проявите въображението си. Можете да ги проектирате във всеки дизайн и стил, който предпочитате. Те ви вдъхновяват да играете и да създавате произведения на изкуството.

Персонализирани карти за кутии за популяризиране на фирмени промоции:

Персонализираните кутии ви позволяват да рекламирате марката си по уникален начин. Вашето лого и името на марката са стратегически поставени върху персонализирана опаковка на картичка. Дори хората, които не купуват вашите карти, ще знаят за марката и ще я имат предвид, когато търсят карти.

Това са вашите представители:

Опаковката представлява вашата компания повече от самия артикул. Когато потребителят разопакова, той има достъп до продукта. Ето защо фирмите инвестират в опаковки и вие също трябва.

Персонализираната опаковка за карти е дълготрайна:

Цяла колода тежи един тон. Трябва да опаковате две тестета карти в една кутия, което добавя още повече тежест. Това е мястото, където се правят кутии по поръчка, като се използва здрав материал, който няма да се счупи. Можете също така да добавите допълнителен слой а bm lists рмировка към материалните кутии за карти за игра на едро.

Те могат да ви помогнат да намерите вашия продукт:

Персонализираното опаковане на карти предлага различни свойства. Цветът, дизайнът и стилът са различни. Бързо отделете две кутии за карти по поръчка. Всяка кутия е уникална в зависимост от предпочитанията на клиента. Той помага на купувача да намери вашите продукти сред пакетите карти на магазина. Подобно на дизайна, какво може да направи клиентът, за да намери вашите артикули? Вие не сте достъпни и не можете да изберете никого. Но вече не поради уникалното опаковане на карти.

Персонализираното опаковане на карти увеличава стойността на продукта.

Опаковката вече се счита за част от профила на продукта. Един артикул, който е добре опакован, добавя стойност. Това важи и за картите. Вашата персонализирана опаковка за картички подчертава вашите продукти. Когато не се използва, клиентът ще бъде възхитен от целия пакет и ще получи впечатление за вашия продукт. Персонализираното опаковане може да помогне за създаването на привлекателен имидж за вашата компания.

Тези кутии са за многократна употреба:

Персонализираните кутии за карти, изработени от първокласни материали, могат да се използват дълго време, след като потребителят е завършил играта на карти. Това ще насърчи играча да разгледа вашата марка, защото потребителят е наясно, че ще може да запази кутията. Опаковката може да помогне името на вашата компания да остане в съзнанието на потребителя.

Персонализираното опаковане на карти създава въздействие:

Картите изискват отличен дизайн, за да привличат клиенти. Те се нуждаят от персонализирана опаковка, за да изпълнят задачата си. Красив контейнер за съхранение на вашата карта. Той може да подчертае своите предимства, отличителни качества, уникални характеристики и др. Надяваме се да го получите.

Персонализирани карти:

Персонализираните картонени кутии се предлагат в различни стилове. Тъй като можем да персонализираме кутиите, можем да направим нашите персонализирани кутии за опаковане. Персонализираните карти обикновено са публични в следните видове:

Кутии прибрани

Кибритени кутии

Кутии за чекмеджета

Всяка от тези опции е идеална за опаковане на карти. Вложките вътре в кутиите, както и отворът отпред са универсални. Вложките са по същество отделението за съхранение на карти, разположено в основата на кутията. Картите пасват добре и няма да се изгубят в кутията.

Прозорец в кутията показва съдържанието, което в този случай са карти. Получава ли клиентът да види качеството и външния вид на продукта през прозореца? Това е отлична функция за популяризиране на продукта.

Довършителни работи и покритие за опаковки:

Предлагат се различни покрития и покрития, за да се подобри привлекателността и привлекателността на опаковката. Те подобряват естетическия вид на кутията и добавят към нейната уникалност. Най-популярните техники за довършване и покритие включват:

Мат или гланц

UV sle

Мека текстура

Инста-фолио

Офорти

Релефно щамповане или щамповане

Обикновен или предварително ламиниран

Персонализирана опаковка на картата:

Много компании правят кутии за понички по поръчка . Не всички обаче са адекватни. Затова предлагаме бързи персонализирани кутии. Това е марка, която е синоним на високо качество. Ние си сътрудничим с вас, за да получите продукт с най-високо качество. Фирмата може да доставя в международен план и предлага евтина цена. Преди изпращане ще получите 3D изображения на вашата пратка. Струва си да опитате.

Заключение:

След това завършихме нашето персонализирано ръководство за опаковчици за опаковане на карти. Надяваме се, че е поучително и информативно. Подчертахме основните характеристики и създадохме персонализирана кутия.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *